BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

joi, 7 octombrie 2010

Preţuieste-te!I

Frumuseţea este primul dar pe care natura îl face femeii şi tot primul pe care îl cere. (Auguste Mere) 

Şi exact aşa e, de aceea trebuie să avem grijă de noi şi de sănătatea noastră.Din păcate majoritatea ajung până în ultimul moment şi abia atunci realizează că trebuia   să fie mai atentă cu ea însuşi şi să îşi acorde atenţia şi timpul necesar.
Încă din cele mai vechi timpuri femeia a fost preocupată de frumuseţea sa şi de punerea ei în valoare, şi aşa cum se spune că Roma nu a fost construită într-o zi, aşa  trebuie să începi să îti faci propriul stil de viaţă şi rutine zilnice care în timp îti vor aduce doar satisfacţii.
În ziua de azi ,lumea e tot mai ocupată iar respectarea orelor meselor şi a mişcării zilnice au devenit doar o amintire.
Acum nu mergem pe jos fiindcă e mai comod cu maşina, sărim peste cele mai importante mese pentru că mereu ne grăbim, la servici în pauza de masa luăm ceva rapid şi nesănătos, iar când ajungem acasă mâncăm ceva pe fugă şi ne aruncăm în pat.

Cel mai greu pas e acela al conştientizării că trebuie să facem ceva pentru noi în primul rând, pentru nimeni altcineva.
Un regim de viaţă sănătos îţi poate asigura sănătatea si frumuseţea pe termen lung .E uşor să ascunzi riduri şi semne ale îmbatrânirii în ziua de azi prin atâtea metode, dar oare nu e mai uşor să le previ?
(Toţi oamenii vor să aibe sănătate, dar des fac totul împotriva ei.)
Küss,Ary
Un comentariu: