BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

miercuri, 22 decembrie 2010

Craciun Fericit!
Craciunul e acea sarbatoare care ne pune in rascruce,ne face sa ne analizam pe noi insine,ne face sa vedem binele si raul din noi,si ne da multe semne de intrebare de ce nu putem fi asa si pe parcursul anului nu doar in preajma sarbatorilor.
Va doresc tuturor un Craciun fericit alaturi de cei dragi,si sper ca nu ii veti uita nici pe cei care au mare nevoie de noi mai ales in acestea perioada,cei cu care soarta nu a fost prea generoasa si norocul a lipsit cu desarvasire,din putinul nostru sa le facem lor macar o zi mai frumoasa si spun asta ca nu mica mi`a fost mirarea cand  am auzit niste cuvinte din gurita unui copil ce trecea pe strada cu mama lui si anume..."mami....asa`i ca anul asta mosu se va face bine si vine si la mine? macar o data as vrea sa vina"era un baietel in jur la 7 anisori, se vedea.. si pe mama ca sunt persoane modeste,dar nu cred ca putem ramane indiferenti cand probabil majoritatea copiilor  nu prea stiu exact ce inseamna mos craciun..dar mai ales de ce  la unii vine chiar daca au fost rai..iar la alti care desi au fost cuminti si au invatat..e.. mereu bolnav...

Astea fiind spuse ,va doresc ca Spiritul Craciunului sa va invaluie numai in bucurie,sa va aduca in suflet caldura sa puteti oferi celor din jur tot ce aveti mai bun!

Frohe Weihnachten an alle,Kusse,Ary!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu