BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

miercuri, 27 aprilie 2011

Din viata...

E prima postare de genul asta ,dar sper sa fie si ultima.Defapt nici nu trebuia sa fie postare ,trebuia sa tin doar pentru mine, da` am eu asa niste dracusori de nu-mi dau pace.Probabil va amintiti de pe vremea cand aveati 15,16..anisori...(aici ma refer la domnisoarele mele , ca la baieti e mai rar fenomenul) erau disputele alea care e mai fashion (ca tot se poarta termenul) care e mai blonda,mai verde mai slaba mai etc;cu siguranta toate am trecut prin etapa asta.Inteles atunci,a fost, a trecut, varsta,anturajul... defapt nici nu trebuia sa existe motive pentru a spune ceva despre cineva,erau chestii  de moment,nu rautati nimeni nu mai stia nimic a doua zi. Dupa vre`o aproape 10 ani..ma lovesc din nou de chestii asemanatoare care pentru mine erau.. uitate, ingropate.
Nu am putut niciodata sa inteleg persoanele care aveau multe de spus dar se ascundeau dupa altii si aici ma refer clar la persoanele barfitoare,si asta probabil datorita felului meu de a fi , cu care de  multe ori am pierdut dar am considerat ca nu am pierdut nimic din ce aveam nevoie.
Nu pot sa concep ca si la varsta asta unele persoane se mai ocupa cu asa ceva, iar singura explicatie ce imi vine in minte e doar ca "ele" se ocupa atat de mult cu "investigarea" vietii altor persoane incat uita ca au propria viata, si e pacat.Si da dupa toate celea ce s-au auzit tot eu is aia ce le plange de mila,pentru ca doar asta imi pot inspira cand vad capacitatea lor mentala care este sub nivelul lui π (adica pi = 3,141, asta asa o mica explicatie)
Intradevar, e greu sa alegi  persoanele care chiar stiu sa fie prieteni, dar nu imposibil, si pe calea asta tin sa le multumesc putinelor persoane care imi sunt alaturi,si nu pentru ca au nevoie de multumiri ci pentru ca asa simt eu.(nu dau nume ca se stiu foarte bine care sunt).(The death of a friend is equivalent to the loss of a limb)
 

(Un prieten, cand e un om, intrece si pe-un frate.Homer)(Prietenia e lucrul cel mai greu de explicat. Nu este ceva ce se poate invata la scoala. Dar daca nu ai invatat ce inseamna prietenia inseamna ca nu ai invatat nimic.Muhammad Ali)

 

Kusse,Ary!

5 comentarii: